Interviu leidiniui „In Touch“ A. Kovalski teigė, kad A. Jolie buvo užmezgusi romaną su dialekto mokytoju Howardu Samuelssonu. Pamokų metu duris saugodavo aktorės apsaugininkai, o kambarius paskui tvarkydavo A. Kovalski.

„Kartą vakare užėjau į viešbučio numerį ir netekau žado – atrodė, kad ten uraganas praūžė, – pasakojo moteris. – Vonios kambarys buvo prilaistytas vandens, ant grindų gulėjo tušti degtinės buteliai, visur buvo išmėtyti rankšluosčiai, o ant lovos buvo padėtas žaisliukas iš sekso reikmenų parduotuvės.“

Visgi vienos iš gražiausių pasaulio moterų meilužiu apskelbtas vyriškis atsisakė tokios garbės. Interviu amerikiečių interneto leidiniui „Radar online“ jis pabrėžė, kad netgi nėra buvęs tame viešbutyje, o ši istorija – prasimanymas.

„Žmogus Angelinos numeryje negalėjo būti dėstytojas, – pareiškė H. Samuelssonas. – Mūsų darbas labai specifinis, jeigu kas nors panašiai pasielgtų, jo daugiau niekas nesamdytų.“

A. Jolie ir B. Pittas kol kas nekomentavo įvykio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją