"Baltika" futbolininkai svečiuose 3:0 sutriuškino dvidešimt dviejų komandų turnyro autsaiderę Toljačio "Lada" (15 tšk.) ekipą ir lieka septintoje vietoje.

Turas buvo nesėkmingas kitiems dviem klubams, kuriuose žaidžia lietuviai.

Penkioliktąją vietą su 40 taškų užimantis bei tris lietuvius savo sudėtyje turintis Voronežo "Fakel-Voronež" klubas išvykoje 0:1 (0:1) nusileido Lipecko "Metalurg" (VIII vieta, 50 tšk.) vienuolikei, o Astrachanės "Volgar-Gazprom" (XX vieta - 25 tšk.) su dviem lietuviais namie 0:2 (0:0) nusileido Sverdlovsko "Ural" (XXI vieta - 24 taškai) komandai.

Voronežo vienuolikėje nuo 19 min. žaidė tik Andrius Jokšas, o Aivaras Laurišas ir Andrius Sriubas nerungtyniavo. Astrachanės klube Tadas Gražiūnas žaidė visą susitikimą, o Artūras Fomenka tik pirmąjį kėlinį.

Čempionato lyderiais su 65 taškais tapo Grozno "Terek" futbolininkai, varžovų aikštėje 2:0 (0:0) nugalėję Smolensko "Kristal" (XVIII vieta, 32 taškai) ekipą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją