„Daina orientuota į „Eurovizijos“ auditoriją. Iš pradžių Sasha Song galvojo, kad scenoje pasirodys vienas, tačiau vėliau nusprendė, kad duetu būtų geriau. Pagalvojome, kodėl gi prie Sashos Song negalėtų prisijungti Nora. Sprendimas dainuoti drauge su Nora buvo priimtas per penkias minutes“, – pasakojo M. Tyla.

Dainininko vadybininkas tikino, kas ši dainos „Say yes to life“ versija nėra galutinė, esą prieš televizinį konkursą dar reiktų ją šiek tiek koreguoti. Pateikta dainos versija, kokią girdite, jau yra atiduota „Eurovizijos“ atrankos komisijai.

„Šiai dienai didelių tikslų nekeliame, nieko nesitikime. Žinome, kad nuo mūsų priklauso nedaug, nes viską spręs tauta. Siūlome šią dainą tam, kad žmonės turėtų iš ko išsirinkti. Jeigu Sasha Song ir šiemet vyktų į „Euroviziją“, tikrai nepavestų, tuo įsitikinome pernai. Europoje taip pat yra nemažai žmonių, kurie žino Sashą Song“, - kalbėjo M. Tyla, paklaustas, ko tikisi dalyvaudami atrankoje šiemet ir pridūrė prisimenąs, jog pernai dainininkas pakliuvo į užkulisinius žaidimus bei viliasi, jog šiemet į panašią situaciją pakliūti neteks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją