Anksčiau Robbie yra sakęs, kad vos tik pajustų rimtesniais įsipareigojimais kvepiančius santykius, kaipmat mautų šalin. Dabar atrodo, jog užkietėjęs viengungis pasiruošęs "susitupėti".

Atlikėjas viešai spaudai dar nėra patvirtinęs jokių vedybinių planų, bet ant jo merginos Aydos rankos jau švysčiojo žibantis žiedas, kai pora neseniai buvo pastebėta Los Andžele vykusiose futbolo varžybose.

Planuoja vaikus

Dar praėjusį lapkritį vienoje Australijos radijo laidoje Robbie kalbas apie sužadėtuves su trisdešimtmete drauge nuleido juokais. Tačiau 35-erių atlikėjas patvirtino, kad jo gyvenimas dabar iš esmės keičiasi.

Anksčiau nuolat sklido kalbos apie jo berniokišką žavesį. Tai padėjo, atsiskyrus nuo 1990-1996 gyvavusios (vėl atsikūrė 2005 metais) itin populiarios vaikinų grupės "Take That", pasiekti ne tik neįtikėtinai sėkmingos solo karjeros, bet ir sužavėti ne vieną merginą. Tačiau paskui buvo ne toks sėkmingas periodas. Robbie ėmė aktyviai domėtis ateiviais ir nežemiškomis civilizacijomis. Atlikėjas dėl to sulaukdavo daug kritikos ir pašaipų. Be to, tapo priklausomas nuo vaistų ir alkoholio, kurį laiką gyveno atsiribojęs nuo viešumos, užsiaugino barzdą.

Tačiau atrodo, kad amžinas playbojus suaugo ir surimtėjo - viskas tik dėl geros moters meilės. "Maniau, kad liksiu viengungis, kai buvau pristatytas Aydai, bet viskas netikėtai pasikeitė. Ji - nuostabus žmogus, ir aš ją įsimylėjęs", - lapkritį Robbie pasakojo televizijos ir radijo laidų vedėjui Jonathanui Rossui.

Gandai apie poros sužadėtuves buvo paplitę jau anksčiau, nes juos nuolat pastebėdavo drauge, o Ayda akivaizdžiai slėpė kairę ranką. Moters šeimai artimas šaltinis pranešė, kad balandėliai intensyviai ruošia meilės lizdelį santuokiniam gyvenimui. "Robbie ir Ayda yra labai įsimylėję. Tai abipusis jausmas - tikrai nėra taip, kad tik vienas iš jų trokštų santuokos ir maldautų kito. Natūralu, kad jų meilė išaugo į santuoką. Jie abu nori turėti bent du vaikus. Trokšta jiems sukurti jaukius namus, kur po kelerių metų atžalos galėtų ramiai ateiti", - atskleidė vienas šaltinis.

Neseniai duotame interviu Robbie prasitarė, kad vaikai, "be jokios abejonės, yra jų darbotvarkėje": "Pagalvoju apie mažuosius beždžioniukus, lakstančius aplinkui. Tai tik laiko klausimas kada. Aš pats jau gana daug nugyvenau vienas." Anot šaltinio, pora planuoja nedelsdama susilaukti vaikų - juolab kad Aydai jau 30 metų.

Nedidelė vestuvių ceremonija

Vasarą pora praleido 8,5 mln. svarų sterlingų (beveik 34 mln. litų) vertės atlikėjo XVII amžiaus rūmuose "Compton Bassette" Didžiojoje Britanijoje. Dabar įsimylėjėliai gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV). Ruošdamiesi šeiminiam gyvenimui Robbie ir jo mergina atnaujino namus Los Andžele, kad šie taptų jaukesni ir labiau pritaikyti gyventi su vaikais: įkūrė vaikų kambarį ir žaidimų aikštelę kieme. Sakoma, kad jie išleido beveik 650 tūkst. svarų sterlingų (apie 2,6 mln. litų).

Nors tiksli vestuvių data dar nenustatyta, manoma, kad pora susituoks dar prieš vasarą. Kai kur pasirodė pranešimų, kad vestuvių galima tikėtis ir per Valentino dieną. Anot šaltinio, sužadėtiniai planuoja nedidelę ceremoniją su ne daugiau kaip 50 svečių, tarp kurių bus Aydos mama Gwen, šeimos draugai, Robbie mama Jan ir artimiausi dainininko draugai iš Didžiosios Britanijos.

"Robbie mama myli Aydą, o Robbie gerai sutaria su Gwen, taigi tuoktuvės bus iš tiesų intymios. Šiltas ir mielas artimųjų susirinkimas dėl meilės", - įsitikinęs informacijos šaltinis.

Nuotaka planuoja puoštis balta, bet netradicine suknele. Ji jau varsto vintažinių drabužių parduotuvių duris - domisi praėjusio amžiaus trečiojo ir ketvirtojo dešimtmečio stiliaus suknelėmis. Tuo metu Robbie, kuris lapkritį išleido aštuntą solinį albumą "Reality Killed the Video Star", nukėlė gastroles, kad su būsima žmona galėtų ramiai įsikurti atnaujintuose namuose.

Ayda kaip aktorė išgarsėjo JAV populiariame televizijos seriale "Mūsų gyvenimo dienos". Tačiau dabar taip pat padarė pertrauką savo karjeroje, kad kuo daugiau laiko praleistų su Robbie. "Ji kaip aktorė dirbo nuo 20 metų, bet nė akimirkos neabejojo, ką pasirinkti: karjerą ar mylimąjį, - tikino šaltinis. - Ayda nori pati namuose auginti vaikus ir laiką skirti bendravimui su Robbie. Pastarasis ją jau vadina ne panele, bet ponia. Mergina tikrai neskubino tuoktuvių. Jos tėvai išsiskyrę, todėl nenori, kad tokia pati situacija pasikartotų jos šeimoje. Juolab kad dėl to labai nukenčia vaikai. Ayda su Robbie po truputį artėjo link santuokos, o dabar draugai pranešimo apie tuoktuves gali sulaukti bet kada. Vedybinė sutartis jauniesiems neturėtų tapti kliūtimi. Jie pernelyg įsimylėję, kad pinigai stotų skersai kelio." Sakoma, kad dainininko turto vertė siekia apie 80 mln. svarų sterlingų (apie 320 mln. litų).

"Esu laimingas savo mažame pasaulėlyje, - neseniai duodamas interviu patenkintas kalbėjo Robbie. - Ayda mane labai pakeitė. Dabar esu labiau susikaupęs ir geresnis sau. Manau, kad anksčiau buvau baisus ir niekšiškas žmogus, tiesiog bjaurus pats sau. Ji nugludino mano kampus."

Pasidarė abortą

Dabartiniai dainininko santykiai labai skiriasi nuo kitų, jau pasibaigusių draugysčių. Jis bendravo su merginų grupės "All Saints" nare Nicole Appleton, "Spice girls" nare Geri Halliwell, supermodeliu Rachele Hunter, modeliu ir televizijos laidų vedėja Tania Strecker.

Atrodė, kad skyrybos su Nicole jam buvo ypač skausmingos. Jų santykiai taip pat artėjo vedybų link. Vėliau buvo atskleista, kad kai pora draugavo, mergina pasidarė abortą. Nutrūkus jų draugystei, po kelerių metų Robbie dingo iš viešumos, kurį laiką kone slėpėsi savo rūmuose Malholando kelyje, Los Andžele. Tuo metu mama tapo pačia svarbiausia moterimi jo gyvenime.

"Merginos atrodo pernelyg nuobodžios, o kartais pernelyg įsijautusios į moterišką intuiciją. Viskas, ko aš noriu, tai sutikti tą, su kuria galėčiau kalbėtis, juoktis, kuri atrodytų neįtikėtinai gerai ir kartu būtų šiek tiek nešvanki koketė", - kadaise kalbėjo dainininkas.

Kurį laiką draugai kaltino Robbie populiarumą, neva tai trukdė jam susirasti tą vienintelę ir štai JAV, kur atlikėjas daugiausia gyveno nuo 2002-ųjų ir buvo ne toks garsus, jam pagaliau pavyko.

Draugai tvirtina, kad Robbie kaip mergišiaus dienos suskaičiuotos, nes viską, ko jis norėjo, jau gavo, tad gali nurimti. "Robbie buvo labai sunku surasti žmogų, kuris domėtųsi juo kaip asmenybe. Jis žinojo, kad labai mažai moterų gali žvelgti ne tik į jo piniginės turinį ar populiarumą. Jis labiau už viską troško žmonos, kuri, nieko nepaisydama, būtų su juo, sukurtų šeimą", - pasakojo vienas Robbie draugas.

33-ias gimtadienis 2007-aisiais buvo lemiamas posūkis atlikėjo gyvenime. Dėl gausybės žalingų įpročių ir nuolatinio skausmo malšinamųjų vartojimo iškilo grėsmė gyvybei, tačiau Robbie susiėmė ir atsigulė reabilitacijos.

"Tuo metu man visai nerūpėjo, kad galiu pakratyti kojas. Dabar suprantu, kad buvau labai arti to", - pasakojo garsenybė. Po 33-iojo gimtadienio Robbie dar trejus metus šalinosi viešumos, nes buvo susitelkęs į reabilitaciją - bet galiausiai jis sutiko Aydą.

Dainininkas atsigavo ir vėl yra dėmesio centre su naujuoju savo albumu. Be to, visai tikėtina, kad gali prisidėti prie atsinaujinusios grupės "Take That" veiklos. Tik kol kas Robbie galva pernelyg užimta vedybų planais. Pagaliau gyvenimas vaikinui iš Anglijos provincijos paruošė kitus - malonesnius planus. "Viskas šiuo metu klostosi labai gerai", - neseniai padarė išvadą Robbie.