- Praėjusį šeštadienį televizijos projekto komisijos narius ir žiūrovus nustebinote neįprastu amplua: seksualią suknelę iškeitėte į Kūlverstuko kostiumą. Kam kilo tokia mintis?

Mintis buvo mano. Dar prieš prasidedant projektui prodiuseriams prasitariau, kad jei mano partneris būtų juokingas ir be kompleksų, suvaidintumėm “Čeburašką” ir Geną. Partnerį gavau puikų, tad idėją tereikėjo įgyvendinti. Kaip tik ir šeštadienio tema atitiko “Vaikystės dainos”.

- Dabar turbūt daug laiko repeticijose praleidžiate su Cololo. Viename interviu jis net pajuokavo, kad kai pasiūlo tau padainuoti kokią romantišką dainą, visuomet pajunta Zvonkaus plaukuotą ranką ant peties. Deividas pavyduliauja?

Aš negaliu mylimo žmogaus laikyti pririšto prie kojos. Jis - taip pat. Tai, kad dainuoju su kitu vyriškiu, nereiškia, jog su juo einu į “kairę”. O iš tiesų, kai su Cololo duodame interviu, 90 procentų yra juokai. Bet daugelis juos priima už gryną pinigą.

Net ir prieš praėjusios savaitės pasirodymą rimtais veidais aiškinome, kad atliksime rimtą dainą, ir parodysim tai, ko iš mūsų niekas nesitiki. Tačiau į sceną išėjo krokodilas Gena ir Kūlverstukas. Vitalijus labai greitai viską pagauna ir labai neblogai dainuoja. Atvirai kalbant, mes net nelabai daug ir repetuojame. Galima sakyti, kad Kūlverstukas ir Gena gimė per parą.

- Nebaisu prisipokštauti?

Iš savęs juokiuosi visą gyvenimą, tai kodėl viso to neperkelti į sceną? Jei norim juokauti, visų pirma pradėkime nuo savęs. Kartais net mama man sako: “Klausyk, tu ten ką pasakei... Čia rimtai?” Dažnai suima juokas ir sakau: “Mama, tau išoperavo humoro jausmą”. Žinoma, būna visokių situacijų ir piktų komentarų. Bet man jau ne šešiolika, o šou versle esu dešimtmetį.

Keisčiausia tai, kad tie, kurie nekenčia Zvonkės, skaito visus straipsnius apie ją, o po to savo pyktį ir pagiežą išlieja komentaruose. Man tai kelia šypseną. Keista, kad žmonės skiria tiek daug dėmesio tam, ko labai nemėgsta. Man būtų gaila gaišti laiką. Tačiau manęs tai nebejaudina - pati žinojau, kur einu, ir nereikia varyti Dievo į medį.

- Negi scenoje kuriamos seksualios pupytės įvaizdis ir Natalija Zvonkė labai skiriasi?

Puikiai žinau, koks esu žmogus, todėl keista, kodėl visi stengiasi mane pavaizduoti karšta pupyte. Iš tikrųjų esu tokia kaip Kūlverstukas - paprasta mergaitė, kuri niekada namuose nevaikšto segėdama mini sijonėliu. Kasdieniame gyvenime manęs nepamatysite vilkinčios seksualiais rūbais. Išskyrus tuos atvejus, kai reikia eiti į vakarėlius ir pavaidinti gražią.

- Savo įvaizdį formavote pati?

Visuomenėje sudarytas baltarankės blondinės įvaizdis - nieko nepadarysi. Žinoma, toks įvaizdis ne be mano kaltės atsirado, bet prisidėjo ir žiniasklaida. Jo atsikratyti nėra lengva. Ir ne per trumpą laiką tai įmanoma. Pastaruoju metu dažnai išgirstu sakant: “Aš tave įsivaizdavau visai kitokią. Maniau, kad tu nedraugiška, arogantiška. O pasirodo, kad visai miela”. Tokie pasakymai man “trinkteli per galvą”. Pastebėjau, kad per pastarąjį pusmetį žmonės į gera keičia nuomonę apie mane. Tuo labai džiaugiuosi. Malonu, kai išgirstu sakant: “ Ji nekvaila”.

- Daug investuojate į grožį?

Tiesą sakant, dažniau jam kenkiu. Labai mėgstu vakarais daug valgyti. Be galo mėgstu įvairiausius riešutus. Ypač pistacijas. Kol esu jauna, nesilaikau jokių dietų. Bet kada nors ateis ir mano laikas, kai sulėtės medžiagų apykaita ir teks pradėti skaičiuoti kalorijas. Daugelis tik įsivaizduoja, kad žvaigždės neturi jokių problemų nei dėl svorio, nei dėl odos. Pavyzdžiui, aš turiu didelę bėdą: ilgą laiką kankinausi dėl spuoguotos veido odos. Dabar nei dienos neišsiverčiu be tepamų antibiotikų.

- Plastinės operacijos viešai. Ar ryžtumėtės tokiai avantiūrai?

Viešai?! Niekada! Koks tu supuvęs žmogus turi būti, kad didini “papus” viešai dėl populiarumo ar pinigų? Man tai atrodo žema. Turiu gyvą pavyzdį. “Yvos studijoje” viena mergaitė, kuriai vos šešiolika, prisižiūrėjusi į tas merginas manęs klausia: “Vadove, aš irgi noriu tokios krūtinės. Gal galit pasidomėti, kiek tai kainuotų”. Visos Olialia mergaitės, kalbėdamos viešai, kaip puiku pasididinti krūtis, traumuoja paaugles. Aš jokiu būdu nesu prieš plastines operacijas, bet jaunom panelėm to daryti tikrai nereikia. Jos ir taip gražios. Man gaila tų mergaičių, kurios nori būti Olialia klonais. Man tos pupytės visos vienodos - vienodom krūtinėm, šviesiais plaukais ir pridažytom akim.

- Prieš kelis mėnesius per Lietuvą nuvilnijo skandalas, kad Deividas išprievartavo merginą. Ar tuomet nekilo minčių palikti vyrą?

Buvo daug ašarų, o palikti... tai lengviausias sprendimas. Bet mes pažadėjome vienas kitą mylėti ir saugoti tiek nelaimėje, tiek džiaugsme. Kodėl, kai žmogui sunku, jį reikia palikti? Kaip tik reikia drauge susikibus visa tai išgyventi. Ši situacija labai užgrūdino ir mes abu iš jos pasimokėm. Palaikyti jį buvo geriausias sprendimas. Net nesvarsčiau kito varianto.