Kiaušinių kaukė

Visą žalią kiaušinį išplakite ir ištepkite plakiniu veidą bei kaklą trimis sluoksniais: palaukite, kol nudžius vienas, tada tepkite kitą. Ši kaukė lygina raukšles ir tinka sausai bei normaliai odai. Jeigu jūsų oda riebi, pasidarykite tik trynio kaukę. Po 15-20 min. kaukę nuplaukite drungnu vandeniu.

Kiaušinio trynio – medaus – aliejaus kaukė

Kiaušinio trynį ištrinkite su vienu arbatiniu šaukšteliu medaus ir tiek pat aliejaus. Vatos gabalėliu mišinį užtepkite ant veido ir kaklo. Po 20 min. nuplaukite drungnu vandeniu.

Avižinių dribsnių kaukė

Vieną valgomąjį šaukštą avižinių dribsnių užpilkite trimis valg. šaukšt. šilto pieno arba grietinėlės. Kai dribsniai išbrinks, košele ištepkite veidą ir kaklą. Po 20 min. nuplaukite šiltu vandeniu. Labai tinka jautriai ir suerzintai odai.

Morkų kaukė

Po šios kaukės nustebsite, kaip atjaunės jūsų oda. Smulkia trintuve sutarkuokite nedidelę morką, įdėkite lygiomis dalimis varškės, aliejaus ir pieno, padarykite košelę ir uždėkite ant veido 20 min. Paskui nuvalykite sudrėkintu vatos gabalėliu, o paskui nuplaukite veidą šaltu vandeniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją