Geriausi podiumo darbai

Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Prada, ir Viktor & Rolf atvyko į miestą pademonstruoti savo rudens kolekcijų. Olandų duetas sukūrė aukštos koncepcijos vyriškus drabužius tikrai moteriai. Stefano Gabbana ir Domenico Dolce žaidė su lankstumu, pademonstruodami dryžuotus švarkelius su nuimamomis dalimis. Ralph Lauren suteikė romantiškumo Viktorijos laikų drabužiams, o Miuccia Prada sumaišė privataus klubo estetiką su kasdieniniu nerūpestingumu bei greitu reveransu penkiasdešimtiesiems.

Kaip tai dėvėti

· Laisvo sukirpimo balti marškiniai gali pradėti tūkstantmečio mados tendenciją. Priderinkite juos prie tvido sijono ir tvirtų raštuotos odos batų arba vyriško tipo dryžuotų kelnių.

· Galbūt vyriškas kaklaraištis ir atrodo žavingai ant Avril Lavigne kaklo, tačiau rafinuotos moterys juo apsisiaučia juosmenį arba šilkinį kaklaraištį užriša ant rankinės rankenos.

· Papildykite savo papuošalų kolekciją pora rankogalių aksesuarų. Juk jie yra būtent tas dalykas, kuris būtinas prie prancūziškų marškinių su rankogaliais ir sąsagomis.

· Dėvėkite aukštus batus su aukšta pakulne su klasikiniu kostiumu, kuris išryškina vyro / moters kontrastus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją