Pasak ORE, vakarėlių ciklas “Born To Be Porn” pradėtas kaip įvadas pristatant naują kultūrinį reiškinį ir muzikinę kryptį “electroclash”.

Terminas “electroclash” gimė Amerikoje 2001–ais metais ir žaibiškai išpopuliarėjęs Niujorke persikėlė į Berlyną, Londoną bei kitas Europos šokių muzikos sostines. Šios subkultūros esmė – modernizuota aštuntojo/devintojo dešimtmečių stilistika muzikoje, madose bei kitose vaizduojamojo meno formose.

Vakarėliuose “Born To Be Porn” pornografijos pagrindu sukurtas interjeras subtiliai jungiamas su “house” bei “electro pop” šokių muzika. Pasitelkiant interjero instaliacijas, ekspozicijas, video bei garso efektus, klube “Gravity” kuriama “maištingai seksuali” atmosfera.

Renginio svečias DJ Anu Pillai gimęs Indijoje ir užaugęs Anglijoje dėl stilių maišalynės savo kūryboje žurnalistų vadinamas tikra muzikine šarka. Naujausi jo kūriniai persmelkti šiuo metu itin madingu “electro” skambesiu. Jis ignoruoja monotoniškus ritmus šokių muzikoje įpindamas hiphopo, “dub” ir “downtempo” stilius.

Bene populiariausias Anu Pillai muzikinis projektas – grupė "Freeform Five". Rugpjūčio mėnesį Britanijoje leidžiamas žurnalas “Jockey Slut”, kuris neoficialiai vadinamas didžėjų “biblija”, grupės "Freeform Five" kompoziciją “Electromagnetic” išrinko savaitės singlu. Beje, Britanijos muzikiniai žurnalai jau ne pirmą kartą "Freeform Five" dovanoja panašius įvertinimus. Tačiau grupės lyderio DJ Anu Pillai kūryba neapsiriboja tik autoriniais darbais. Jis yra remiksavęs tokių garsių atlikėjų kūrinius kaip "Destiny’s Child", Dido, Natalie Imbruglia (Natali Imbrulijos), "Neptunes" ir "X-Press 2".

Anu didžėjavimo įgūdžiai taip pat įspūdingi – jo originalus ir eklektiškas “house”, “techno”, “funk” ir “breaks” muzikos kokteilis didžėjui padovanojo vakarėlius Kinijoje, Norvegijoje, Belgijoje, Vokietijoje ir JAV. Be to, Anu kaip svečias grojo setus radijo stotyse BBC “Radio 1”, XFM ir BBC “London Live”. Reguliariai Anu Pillai groja klubuose “The End” (Londone), “Elbow Rooms” (Lidse) bei klube “93 Feet East” Londone (kur dirba ir lietuvis DJ Marek Sierocki iš “Disco Mafia”).

Anu Pillai teigia, kad įkvėpimo semiasi ne tik iš skirtingų muzikos stilių, bet ir iš kultūros esančios už muzikos ribų: kino, teatro, literatūros. “Aš esu vizualus žmogus. Esu studijavęs architektūrą ir man įdomus skirtingų daiktų miksavimas sujungiant juos į bendrą formą, materiją. Toks pat yra priėjimas ir prie muzikos. Miksuoji skirtingus dalykus ir stebi kaip jie dera tarpusavyje”, - sako Anu Pillai.

Šį penktadienį vakarėlyje “Born To Be Porn” svečiui DJ Anu Pillai talkins DJ Soulus iš “Disco Mafia”.