Vienu atmintiniausių protrūkių šiuolaikinių apatinių kūrime, pakeitęs audinius ir trikotažą, tapo silikono panaudojimas. Nauja tendencija - atsegami silikoniniai liemenėlių segtukai, kelnaičių nugarėlės ir šonai. Silikonas naudojamas lygiuose apatiniuose, kurie leidžia sumodeliuoti figūrą.

“Nematomos” tualeto detalės leido iškirptes ir dekolte padidinti iki neįsivaizduojamo gylio ir pločio ir dėvėti maksimaliai atvirus drabužius. Ta naujovė labai populiari praktiškai pas visus vardinius gamintojus: jis plačiai naudojamos tokių markių, kaip: Cotton Club, Antigel, Ritratti, Christies, Barbara, Lowable, Spatz.

Tačiau tikra sensacija tapo liemenėlės su kaušeliais, pripildytais specialaus aliejaus. Šildant toks kaušelis sudaro krūties formą, tuo pačiu ne tik padidindamas krūtis vizualiai, bet ir suteikdamas krūtims natūralesnę ir gražesnę formą.

Sugundymas kokybe

Teisingumo dėlei reikia pažymėti, kad pirmaujantys apatinių drabužių gamintojai nepamiršta ir daugelio sportinio minimalizmo gerbėjų. Būtent tokioms dinamiškoms mados gerbėjoms kuriami trikotažiniai apatiniai, kurie visiškai gali pakeisti sportinę amuniciją. Su minimalistiniu liemenėlės ir kelnaičių komplektu galima po darbo drąsiai eiti į sporto salę, jeigu namie pamiršote sportinį kostiumą.

Minimalistinės tendencijos ir būtinas funkcionalumas iš “sportinių” apatinių reikalauja maksimalaus paprastumo ir patogumo. Tad kodėl gi nesudėtingos iš pirmo žvilgsnio kolekcijos atkreipia į save mados mylėtojų dėmesį? Atsakymas paprastas: šiuose “paprastučiuose” apatiniuose dera komfortas ir ideali kokybė.

Nenuostabu, kad moterys, žinančios gundymo vertę, mėgsta sportinius apatinius ne mažiau už atlasinius ir nėriniuotus, juk jų pagalba pavyksta tiesiog “nulipdyti” figūrą, kūno linijas padaryti beveik tobulas. Sportinių kolekcijų kelnaitės sugeba aptraukti atliekamus apvalumus, tuo pačiu neperspausdamos gyvybiškai svarbių organų. O į liemenėlių kaušelius pridedama poliamidinių putų su natūraliu arba dirbtiniu pluoštu, galinčiu koreguoti ir netgi sukurti natūralią apvalainą krūtinės formą.

Galima drąsiai spėti, kad netolimoje ateityje naujos apatinių gamybos technologijos bus tęsiamos ir vystomos. Pavyzdžiui, apatinių gamintojai DIM į naują tūkstantmetį įžengė su technologija Santony, kuri leidžia iš įvairaus pluošto austi begalinį audeklą be siūlių. Šios technologijos pagrindu sukurta nauja linija Absolu, kurios gamybos pagrindas yra masės iš poliamido, medvilnės ir elastano pluošto panaudojimas. Tokia medžiaga turi ištempimo koeficientą, lygų viršutinių odos sluoksnių ištempimo koeficientui.

Mikrofibros, naudojamos tokių apatinių gamyboje, tankumas leidžia sukurti apsauginę plėvelę kūnui. Pluoštas nuo odos paviršiaus išgarina lygiai tiek drėgmės, kiek reikia jos normaliam Ph ir drėgnumui palaikyti. Tokios medžiagos neperdžiovina odos ir tuo pačiu susikaupusią drėgmę pašalina gerokai greičiau, nei medvilnė. To dėka, aukštos technologijos apatiniai lieka visuomet sausi ir yra vertingas naujojo tūkstantmečio eros atradimas. Jie patogūs dėvėti kasdien, o taip pat idealiai tinka kasdieniam skalbimui įvairiomis sintetinėmis skalbimo priemonėmis. Netikite- patikrinkite patys!

Žinoma, bet kuri moteris siekia tobulumo. Nors ne visoms tai pavyksta, kiekviena graži savaip. O moteriškos paslaptys slypi mažose gudrybėse: ploni nėrinukai, blizgantis atlasas arba žvilgantis šilkas - visa tai gundymo įrankiai. Gundymo, kuris gali būti toks dailus ir subtilus, kad pačios nepastebėsite, kaip patekote į klastingos apžavėtojos pinkles.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją