FTB agentės Greisės Hart (akt. Sandra Bullock) agresyvi natūra pasmerkia ją amžiniems pralaimėjimams. Vienintelis, kuris dar šiek tiek tiki ja – agentas ir jos draugas Erikas Metju (akt. Benjamin Bratt).

Kai FTB pareigūnai gauna informacijos apie rengiamą pasikėsinimą prestižiniame konkurse “Mis Amerika”, nusprendžiama, kad šiame konkurse privalo dalyvauti ir jų agentė. Tačiau, kurią gi išrinkti? Kai kompiuteryje išvysite visas pretendentes, nesistebėsite, kodėl išrinkta Greisė – mokanti tik muštis, valgyti atvira burna ir juokiantis kriuksėti. Apie eleganciją, geras manieras, vakarines sukneles ir bikinius agentė nė girdėti nėra girdėjusi. Tam nusamdomas grožio konkursų konsultantas Viktoras Melingas.

Tiesa, pabaisos virtimas gražuole jau kiek nuvalkiotas dalykas kine, tačiau Sandra Bullock visai neblogai sugeba būti ir labai klaiki, ir po akimirkos spindinčiai graži.

Nors tarp Greisės ir Eriko mezgasi romanas, tačiau per daug į jį nesigilinama – ir ačiū Dievui! Viso filmo centre –įvairiais rakursais ir apdarais nufilmuota Sadra Bullock. Jos nemėgstantiems, filmas gali tapti tikru kantrybės ir valios išbandymu. Patarimas – geriau neiti visiškai.

“Mis slaptoji agentė” – puiki visų grožio konkursų parodija. Pakikenti galima stebint gražuolių perdėtą ruošimąsi konkursui, jų konkurenciją bei taikos troškimą pasauliui.

Nieko ypatingo nesitikėkite, tačiau labai nusivilti taip pat neturėtumėte. Gal kiek ir kvailokas, tačiau visai smagus “Mis slaptoji agentė” nuo balandžio 13d. rodomas kino teatruose Vilniuje – “Lietuva”, Kaune – “Senasis trestas”, Klaipėdoje – “Žemaitija”, Šiauliuose – “Laikas”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją