L. Jamesas per 17 gruodį sužaistų rungtynių vidutiniškai pelnydavo po 28,6 taško, atkovodavo po 7,4 kamuolio, atlikdavo po 7,6 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po 1,7 kamuolio ir blokuodavo po 1,1 varžovo metimo.

Puolėjo vedama "Cavaliers" ekipa iškovojo 14 pergalių ir patyrė vos 3 nesėkmes. Šiuo metu Klivlando klubas su 28 pergalėmis ir 9 pralaimėjimais pirmauja Rytų konferencijoje.

K. Bryantas per 15 sužaistų mačų rinkdavo po 31,3 taško, atkovodavo po 6,1 kamuolio, atlikdavo po 5 rezultatyvius perdavimus ir perimdavo po 1,9 kamuolio.

"Lakers" klubas gruodžio mėnesį laimėjo 13 susitikimų ir 2 sykius turėjo pripažinti varžovų pranašumą. Šiuo metu "Lakers" su 28 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užima 1-ąją vietą ne tik Vakarų konferencijoje, bet ir visoje NBA lygoje.

Į naudingiausiojo gruodžio mėnesio krepšininko titulą Rytų ir Vakarų konferencijose taip pat pretendavo Rajonas Rondo (Bostono "Celtics"), Geraldas Wallace'as (Šarlotės "Bobcats"), Monta Ellisas ("Golden State Warriors"), Chrisas Kamanas (Los Andželo "Clippers"), Zachas Randolphas (Memfio "Grizzlies"), Dwyane'as Wade'as (Majamio "Heat"), Davidas Lee (Niujorko "Knicks"), Kevinas Durantas (Oklahomos "Thunder"), Dwightas Howardas (Orlando "Magic"), Brandonas Roy'us (Portlando "Trail Blazers"), Chrisas Boshas (Toronto "Raptors"), Deronas Williamsas ir Carlosas Boozeris (abu iš Jutos "Jazz").

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją