Ezopas DELFI sakė, kad prieš porą metų buvo rimtai paniręs į kompiuterius ir "sėdėdavo IRC". "Aš net moku įsilaužti į svetimą kompiuterį", - gyrėsi Ezopas. Jis pasakojo kad anksčiau įsilauždavęs į IRC dalyvių kompiuterius ir juokais pervadindavęs dokumentus.

"Turėjau ir pažįstamų, kurie "nuleidinėdavo" užsienio bankus, dabar jie visi išvykę iš Lietuvos", - pasakojo Ezopas, kuris netgi buvo atidaręs internete parduotuvę ir prekiavęs indiškomis prekėmis.

Kitas ŽAS narys, Choras, Linas Zareckas neseniai nusipirko kompiuterį ir dabar "pumpuoja" iš interneto muzikinius failus bei pats kuria muziką.

Šiuo metu ŽAS tinklapis www.zas.lt rekonstruojamas ir ŽAS'ai nekantraudami laukia jo atidarymo. "Bus gražus puslapis, su daug "flash" technologijos efektų ir muzikos", - džiaugėsi jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją