Pirmasis krepšininkas yra šešiolikametis Vasilijus Zavorujevas, kuris, kaip ir jo būsimasis draugas CSKA klube septyniolikametis Anatolijus Kaširovas, praėjusį sezoną atstovavo Maskvos CSKA jaunimo ekipai. V.Zavorujevas yra 195 cm ūgio gynėjas, o A.Kaširovas rungtyniauja "centro" pozicijoje, būdamas 207 cm ūgio.

Trečiasis naujas armiečių narys yra Rusijos nacionalinės jaunimo rinktinės puolėjas Valerijus Likhodėjus. Praėjusį sezoną 17 metų dvimetrinis sportininkas buvo Maskvos "Chimki" žaidėjus.

Žaisdamas pirmojoje Rusijos lygoje, V.Zavorujevas į aikštę išbėgo 27 susitikimuose. Į varžovų krepšį jis vidutiniškai įmesdavo po 8,5 taško, atkovodavo 3,3 kamuolio ir atlikdavo 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

A.Kaširovas toje pačioje lygoje sužaidė tik 9 mačus, aikštėje išbūdamas vos po kelias minutes. Jis pelnydavo po 0,8 taško ir sugriebdavo po 1,8 kamuolio. V.Likhodėjus per rungtynes surinkdavo 3,8 taško ir atkovodavo po 1 kamuolį.

CSKA ekipa tarpsezonio metu įsigijo jau šešis naujokus. Be šių trijų jaunų krepšininkų komandos marškinėlius apsivilks buvęs Sienos "Montepaschi" puolėjas Mirsadas Turkčanas, "Efes Pilsen" gynėjas Marcusas Brownas ir "Uniks" žaidėjas Antonas Judinas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją