Tiesa, dar keletas žinomų žmonių žadėjo asmeniškai aplankyti vaikus, o dainininkė Gintarė Karaliūnaitė jau anksčiau apsilankė ligoninėje bei su komanda atnaujino vieną iš palatų – patalpos sieną papuošė dainininkės nutapytas medis.

Pirmadienį dekupažo būdu buvo padailinti ligoninės daiktai – spintelės, kėdės. Taip pat buvo veriami karoliai vaikams, ant lango surašyti kalėdiniai sveikinimai.

„Dekupažas – man ne naujiena. Namuose dekupažavau daugelį gėlių vazonų. Taip pat šiais metais daugeliui draugų Kalėdines dovanėles dariau pati. Sergantiems vaikams linkiu tik vieno – pasveikti. Kad ir kokia gera būtų ligoninė, namuose visada yra geriausia“, - teigė N. Zvonkė.

Panašus renginys Kauno 2-oje klinikinėje ligoninė vyko ir pavasarį. Tuomet į pulmonologijos skyrių nešini dovanomis sugužėjo bene dvi dešimtys Lietuvos įžymybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją