“Jei jūs mėgstate seksą, nei viena kita sporto šaka neprilygsta „Formulei-1“. Gražios merginos tiesiog kabinasi jums ant kaklo”, - aiškina Eddie Irvine’as. „Jei jūs lenktyniaujate „Formulėje-1“ – moterų atžvilgiu visada esate nugalėtojas. Jos visada sutinka eiti pas jus į namus, viešbutį, jachtą.”

“Po praeitų metų Monako GP mano jachtoje buvo šešios manekenės. Mes gerokai išgėrėme ir merginos pradėjo šokti Havajų šokius su gėlių girliandomis ant kaklų. Įsilinksminę mes sugriuvome į vieną didelę lovą. Grupinio sekso aš nemėgstu, todėl išsirinkau pačią simpatiškiausią merginą, o pas kitas atėjo penki vaikinai.”

Eddie Irvine’as buvo užmezgęs romanus su daug grožio modelių, pavyzdžiui: Kate Moss, Luciana Gimenez Morad. „Aš bendrauju tik su supermodeliais iš pačių seksualiausių GP miestų: Monako, Barselonos, Monzos. Simpatiškiausios man olandės, o seksualiausios - italės”, - teigia Eddie.

E.Irvine’as su nostalgija prisimena laikus, kai pilotavo: „Aš padariau laimingomis šimtus moterų! Mylėdavausi jachtoje, lėktuve, automobilio priekaboje ir netgi tualeto kabinoje! Keliavau su grupe „Rolling Stones“ ir dažnai pasirodydavau televizijoje.”

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt.