Reikės:
150 g salotų lapų,
2 avokadų,
2 šaukštų citrinų sulčių,
1 raudonojo svogūno,
200 g vynuoginių pomidorėlių,
200 g fetos arba brinzos.
Padažui:
6 šaukštų alyvų aliejaus,
1 citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių,
1 šaukštelio garstyčių.
Avokadus perpjaukite per pusę ir supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų. Į salotinę dėkite stambiai suplėšytus salotų lapus, avokadus, pusžiedžiais supjaustytą svogūną, pomidorų puseles. Viską atsargiai sumaišykite. Ant viršaus užberkite susmulkintą sūrį. Paruoškite padažą ir užpilkite salotas.
„Savaitė“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)