Lu – nepaprasta mergina ir nepaprasta dizainerė. Jos darbo koncepcija ne šiaip sau unikali – ji verta pagyrimo. Lu žavisi ekomada. Ji dirba su vintažiniais garderobo elementais ir pasitelkdama juos kuria savo nepakartojamus modelius.

Mergina turi savą manifestą prieš masinį naujų daiktų štampavimą – kažko naujo kūrimas iš kažko seno. Tokia politika padeda kaip galima pagarbiau elgtis su gamtiniais turtais ir kuo mažiau juos švaistyti.

Lu Flux traukia retro stiliaus suknelės, mezgimas, tradiciniai angliški simboliai ir rankdarbių technikos. Ji kažkokiu savitu būdu harmoningai susieja audinius, išmargintus smulkiomis gėlytėmis, megztus daiktus ir nertas rankines.

Žinoma, jos modeliai nėra tiesioginė kaimo gyventojų aprangos stiliaus imitacija. Tai veikiau žaidimas su valstietiška simbolika, variacijos šia tema.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją