„LiTnews“ leidžiamas bendrovės „Mes Medija“, o naujajam leidiniui vadovauja prieš beveik metus nustojusio eiti žurnalo „Lithuania today“ vyr. redaktorius, Australijos lietuvis Ray Vyšniauskas.

„„LiTnews“ lyginant su žurnalu bus dinamiškesnis, turėsime galimybę operatyviau reaguoti į įvykius, ketiname orientuotis į naujienas, nors rasime laiko ir analizėms. Visgi į naująjį leidinį perėjo ne tik dalis buvusios komandos, bet ir visos geriausios „Lithuanian today“ tradicijos bei, tikimės, mūsų bičiulių ir skaitytojų ratas“, – pranešime cituojamas R.Vyšniauskas.

Naujasis leidinys pasirodys kas antrą savaitę ir bus platinamas viešose vietose – restoranuose, kavinėse, verslo centruose, viešbučiuose, aukštosiose mokyklose, o taip pat jį bus galima prenumeruoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)