„Drifto“, arba kitaip vadinamo šoninio slydimo varžybose, automodelių pilotai turi įveikti posūkius slysdami – kuo arčiau vidinės posūkio dalies važiuoja, tuo daugiau taškų pelno“, – apie varžybas pasakojo renginio organizatorius Rimvydas Dilka.

Norą išmėginti jėgas manevruojant radijo bangomis valdomais automodeliais jau pareiškė daugiau negu 40 dalyvių. Kartu su lietuviais trasoje varžysis ir svečiai iš Latvijos bei Lenkijos. Jauniausias varžybų dalyvis bus 12-metis, o vyriausiam pilotui – per 40 m.

„Varžyboms „Litexpo“ parodų rūmuose specialiai įrengiama trasa, kurioje vyksiančią automodelių kovą bus labai patogu stebėti žiūrovams. Trasa nebus didelė, tačiau turės daug posūkių, tad azarto ir emocijų netrūks“, – pažadėjo R.Dilka.

Pasak organizatorių, varžybų pažiūrėti atėję žiūrovai ne tik išvys, kaip meistriškai modelius valdo renginio dalyviai, bet ir patys turės galimybę išmėginti radijo bangomis valdomus automodelius varžybų trasoje.

Be trijų geriausių šoninio slydimo meistrų, šeštadienį bus išrinktas ir gražiausio automodelio savininkas. Renginio prizinis fondas viršija 3 tūkst. Lt.

Žiūrėkite filmuką iš ankstesnių radijo bangomis valdomų automodelių šoninio slydimo varžybų

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją