Šnabždėk į ausytę

Vyrą-“audialą” lengva atpažinti pagal jo kalbą. Apie kažką pasakodamas jis sako: “Aš girdėjau, kad…”, “Sako, kad…” arba kreipiasi į moterį “Paklausyk!” Toks vyras dažnai mėgaujasi muzika, todėl labai mėgsta vaikščioti į koncertus, kolekcionuoja kompaktinius diskus.

Taigi jeigu kavalieriaus bute jų yra daugybė – jis greičiausiai yra “audialas”. O geriausias būdas tvirtai įsitikinti, kad jūsų vaikinas priklauso būtent šiam žmonių tipui – nuvesti jį į… parduotuvę. Būtent pagal jo elgesį tarp gausybės lentynų ir prekystalių galima nustatyti, kaip jis mąsto. “Audialas”, pavyzdžiui, nesiblaško po visą prekybos salę, neapžiūrinėja jam į akį kritusius daiktus, o verčiau išklauso pardavėjo rekomendacijų.

Atpažinti “audialą” pagal dovanas, kol jis jums meilinasi, yra labai paprasta – jam reikia apie tai tiesiai pasakyti. Žavėtis prie kiekvienos vitrinos su žiedais arba sakyti, kaip jums tiktų ta suknelė su žirneliais – beviltiška, nes užuominoms toks žmogus visiškai kurčias. Kuo paprasčiau jūs jam pareikšite apie reikalaujamą užduotį, tuo greičiau gausite tai, ko norite. Be to, pageidautina konkretizuoti: “Nueikime į restoraną” arba “Padovanok man štai tą rožę!”

Kai kuriems “audialai” atrodo šiek tiek šaltoki ir neemocionalūs, nes neypatingai mėgsta apkabinti partnerę ir liestis prie jos, kompensuodami šį “trūkumą” švelniais žodžiais. Pavyzdžiui, jis dievina sakyti draugei komplimentus, nors gali nepastebėti naujos suknelės ar šukuosenos. Užtat su tokiu vyru galima ilgai kalbėtis, jis puikus pašnekovas. Su “audialu” galima ir reikia dalintis savo problemomis! Tačiau atminkite, kad vietoj to, kad pultų jūsų gailėti, jis, greičiausiai, duos keletą vertingų ir dalykiškų patarimų.

Atminkite, kad “audialą” erzins jūsų plepėjimas su drauge telefonu arba tai, kad jūs vakarėlyje bendrausite su kitu vyru.

Jeigu jūsų išrinktasis – “audialas”, nėra būtinybės ilgai mirksėti akytėmis arba keisti apdarus, norint jį užkariauti. Dažniau sakykite jam komplimentus ir stebėkite savo intonaciją - ji turi būti intymi ir įtikinama, sugalvokite jam mielų pravardžių. Jeigu norite, kad toks žmogus sužinotų apie jūsų jausmus, tiesiai jam apie tai pasakykite.

Tokiam vyrui geriausia meilės žaidimo pradžia – karštas pokalbis intymiomis temomis ir, norėdama jį “uždegti”, paskambinkite jam į darbą ir papasakokite apie savo seksualines fantazijas. Iš kitos pusės jis gali ilgai nesuprasti, kam reikia ilgai meilintis prie moters. Todėl verčiau tiesiai apie tai pasako.

Pažiūrėk į akis

Vyras-“vizualas”, apie kažką pasakodamas, lyg ir “paišo” jūsų vaizduotėje paveikslus. Jo mėgiamiausias išraiškos būdas: “Aš mačiau…”, “Aš pastebėjau” – ir naudojimas visų žodžių, apibūdinančių ko nors stebėjimo procesą. “Vizualui” labai svarbu tai, kaip jūs atrodote, - nerangumo jis nemėgsta, už tai iš karto pastebės mažiausius jūsų išvaizdos pokyčius. Taigi “Gerai atrodai!” – tai ne “budintis”, o tikrai pelnytas komplimentas, jeigu jis skamba būtent iš tokio vyro lūpų.

Beje, jis dievina pirkti savo draugei drabužius ir batus. Parduotuvėje jis prašo jūsų pasimatuoti, orientuojasi ne tik kainose, bet ir tame, kaip gražiai jūs su tuo apdaru atrodote. Jeigu jūs susiruošėte į maisto prekių parduotuvę, jam svarbiausias dalykas yra prekės įpakavimas, suvenyrų skyriuje jis mielai išperka visus nereikalingus menkniekius, kuriais paskui papuoš jūsų namus.

Vyro-“vizualo” namuose visuomet ideali tvarka, kiekvienas daiktas guli griežtai savo vietoje. Jis siaubingas pedantas ir nemėgsta, kuomet po namų tvarkymo vaza atsiduria kitoje vietoje arba paveikslas kabo kreivai. Užtat jūs galite būti įsitikinusi, kad jūsų lizdelyje visuomet bus šiuolaikiški baldai, jaukus apstatymas.

“Vizualai” labai mėgsta patys daryti staigmenas! Dovanų “vizualas” mielai priims atvirukus, fotografijas – visa tai, į ką galima pažiūrėti ir prisiminti mylimą žmogų. O jeigu norite maloniai praleisti laiką, nueikite su juo į kiną arba teatrą.

“Vizualas” dievina moteris, apsirengusias gražiais nėriniuotais apatiniais, mėgsta žiūrėti erotinius filmus – jos jį jaudina stipriau nei švelnūs žodžiai ir prisilietimai. Stebint jo reakciją į filmą galima nustatyti, ką jis norėtų išmėginti lovoje.

Patraukliausia “vizualui” apnuogintas moters kūnas, intymi miegamojo aplinka, švelni, prislopinta šviesa. Preliudijos metu jis neskuba prie jūsų prisiliesti, netgi laikosi tam tikro atstumo, kad turėtų galimybę pasimėgauti gražiu kūnu.

Pajusk kūnu

Vyrui – “sensorikui” svarbiausia – jo kūno pojūčiai. Todėl, rodydamas savo artumą žmogui arba džiaugsmą susitikus su jumis jis gali prisiliesti arba apkabinti. Žodžiai “jausti” arba “justi”, “liestis” – pagrindiniai jo žodyne, kuomet jis apie kažką pasakoja.

Jo nelabai jaudina, kaip jūs atrodote, toks žmogus gali apsirengti drabužiais, seniai išėjusiais iš mados, tačiau tokiais, kurie jam patogūs. Jūs padovanosite jam tinkamą dovaną, jeigu savo rankomis numegsite šaliką, nupirksite malonią švelnią šilkinę patalynę.

Idealus vakaras “sensorikui” – apsilankymas restorane ir gražus seksas prie žvakių šviesos. Intymumas su tokiu vyru – kiekvienos moters svajonė, juk jis, nors ir neypatingai “plepus” lovoje, užtat stulbinantis meilužis, kuris gali ilgai ir išradingai glamonėti partnerę. Kad naktis taptų neužmirštama, kartu išsimaudykite aromatinėje vonioje, padarykite vienas kitam masažą – tai stipriai sujaudins jus abu.

P. S. Psichologai teigia, kad nustatyti, kokiam tipui priklauso jūsų vyras, galima ir… pagal jo žvilgsnio kryptį. Užduokite jam kokį nors klausimą, pavyzdžiui: “Kokios dovanos nori gimtadienio proga?” – ir sekite jo akis. Vyras-“audialas”, apie kažką mąstydamas, vedžioja akis į kairę pagal horizontalią liniją. “Vizualas” žiūri į dešinę arba į kairę į viršų. “Sensorikas” nuleidžia akis į kairę arba į dešinę žemyn.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją