Iš 100 „Forester“ automobilių problemų turėjo tik 6,2 proc. Antrąją vietą tarp šios klasės automobilių užėmęs „Porsche Cayenne“ atsiliko daugiau nei pusantro procento – 7,9 proc. automobilių turėjo defektų.

Paskutiniame XX amžiaus dešimtmetyje pradėti gaminti „Forester“ automobiliai ne vieną kartą buvo minimi tarp lyderių įvairiuose patikimiausių modelių reitinguose. GTU metinėse suvestinėse šis modelis dvejus metus iš eilės buvo užėmęs 2-4 vietas, o tokiu patikimumu negali pasigirti net prestižiniais vadinami SUV.

„Auto Zeitung“ ekspertai akcentavo, kad „Forester“ yra puikus pasirinkimas ne tik dėl kokybės. Jų vertinimu, „Subaru“ modelis yra itin erdvus, opoziciniai „Subaru“ varikliai užtikrina puikias dinamines ir eksploatacines savybes, nuolatinė keturių varomųjų ratų transmisija garantuoja užtikrintą ir saugią kelionę bet kokiu oru ir bet kokiu keliu.

„Auto Zeitung“ paskelbtas GTU patikimumo reitingas taip pat liudija ir apie aukštą likutinę modelių vertę: patikimi automobiliai paprastai yra aukščiau kotiruojami ir naudotų automobilių rinkoje.

„AutoTyrimų“ duomenimis, Lietuvoje Forester yra akivaizdus lyderis „medium sport utilities“ klasėje: per 9 šių metų mėnesius mūsų šalyje parduotas 151 naujas šio modelio automobilis. „Miškininko“ artimiausi konkurentai yra šie: „Mitsubishi Outlander“ (parduota 119 vnt.), „Nissan X-Trail“ (76 vnt.), „Toyota RAV4“ (67 vnt.) ir „Honda CR-V“ (58 vnt.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)