Iš „Jaguar“ ir „Land Rover“ distributoriaus Suomijai ir Baltijos šalims „Inchcape Motors Finland“ gautas pranešimas, kad nuo rytojaus vienintelė įmonė, turinti „Jaguar“ ir „Land Rover“ automobilių prekybos atstovavimo sutartį Lietuvoje yra bendrovė „Inchcape Motors“.

Iki tol galiojančią sutartį turėjo ir „Sostena“. Šios bendrovės atstovų teigimu, „susiklosčius nepalankioms sąlygoms tiek rinkoje, tiek bendradarbiavime su minėtu automobilių tiekėju („Inchcape Motors Finland“ - red.past.), bendrovė atsisako tolesnės veiklos su šia įmone tiekiant automobilius“.

Pasak „Sostenos“ įmonės prezidento Doneto Karčiausko, vykdyti prekybą, gaunant šiuos automobilius iš minėtos įmonės, Lietuvoje tapo nuostolinga.

Nepaisant šio sprendimo, „Sostena“ ir toliau lieka oficialus „Jaguar“ ir „Land Rover“ autorizuotas serviso centras su pilnu ir nuolat gamintojo atnaujinamu informaciniu – techniniu aprūpinimu, o „Sostena“ ir toliau be jokių pokyčių vykdys visus garantinius remontus.

Į Lietuvą „Jaguar“ automobiliai importuojami nuo 1999 m., „Land Rover“ – nuo 2004 m. Prekyba „Jaguar“ ir „Land Rover“ automobiliais „Vilniaus Vista“ pradėjo 2008 m. pradžioje.

Artimiausiu metu „Vilniaus Vista“ saloną pasieks naujasis visureigis „Land Rover Discovery 4“, atnaujintas sportinis kupė „Jaguar XK“ bei kiti modeliai. 2010 m. pradžioje „Vilniaus Vista“ pristatys ir naujausią „Jaguar“ gamos flagmaną - „XJ“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją