Pasak pranešimo spaudai, tai pirmasis lietuviškas tokio pobūdžio informacinis tinklapis, kurio kūrėjai tikisi padėti garsiai apie kamuojančias intymaus gyvenimo problemas besidrovintiems kalbėti vyrams daugiau sužinoti apie erekcijos sutrikimus.

Tinklapyje bus galima sužinoti, kaip apibūdinti problemą gydytojui, ko tikėtis iš paskirto gydymo, kaip gerinti santykius su partneriais.

Labiau susidomėję minėtomis problemomis tinklapyje galės atlikti specialų testą, perskaityti, kas gali tapti erekcijos sutrikimų priežastimis ir kokios gali būti jų pasekmės.

Tinklapio sumanytojai teigia norintys paskatinti vyrus labiau rūpintis savo intymaus gyvenimo kokybe bei padrąsinti konsultuotis su gydytojais ir apie tai kalbėtis su partneriais.

Pasak praėjusią savaitę Lietuvoje pradėto platinti naujo vaisto erekcijos sutrikimams gydyti "Cialio" ambasadorius profesoriaus Kęstučio Vitkaus, visai nesvarbu, kokio amžiaus yra žmogus - jis turi teisę gyventi visavertį seksualinį gyvenimą.

K.Vitkaus teigimu, nei amžius, nei įvairūs negalavimai neturėtų būti priežastimi atsisakyti artumo su mylimu žmogumi ir jo teikiamų malonumų.

JAV farmacinės bendrovės "Eli Lilly" gaminamas vaistas jau parduodamas Lietuvos vaistinėse, tačiau tik su gydytojo receptais.

Medikų teigimu, Lietuvoje 80 proc. į specialistus besikreipiančių vyrų turi erekcijos sutrikimų, tačiau mažiau nei pusė jų patys prabyla apie juos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją