Lietuvos, Latvijos ir Estijos televizijų žiūrovai jau keletą savaičių mato reklamos klipus, kuriuose automobilis „Volkswagen Polo“ rieda skambant latvių grupės „Thunder Without Rain“.

Toks muzikinis fonas pasirinktas tik Baltijos šalyse rodomam klipui – kitose valstybėse pirkti mašiną ragina garsios JAV dainininkės Pink kūrinys.

„Rėmėmės skaičiais. Pavyzdžiui, Pink koncertas Latvijoje surinko apie dešimt tūkstančių žiūrovų, „Volkswagen“ produktus reklamavusio garsaus britų dainininko Sealo – apie 7 tūkstančius. Į „Brainstorm“ koncertą atėjo 45 tūkstančiai“, – tautiečius gyrė „Volkswagen“ Baltijos šalių rinkodaros vadovė Anda Budlevska.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad reklamuoti „Volkswagen Polo“ pretendavo ir lietuviai bei estai, tačiau po apklausos paaiškėjo, kad „Brainstorm“ – vienintelė Baltijos šalių grupė, gerai žinoma visose trijose valstybėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją