Paskutinį kartą geriausiu savaitės NHL žaidėju R.Tugnuttas buvo išrinktas 1999 metų sausį, kai atstovavo Otavos "Senators" komandai.

Praėjusią savaitę "Blue Jackets" ekipos vartininkas dvejose rungtynėse iš eilės į savo vartus nepraleido nė vieno įvarčio. Kolumbo ledo ritulininkai vienodu rezultatu - 3:0 - praėjusią savaitę nugalėjo Kalgario "Flames" ir Atlantos "Thrashers" klubus, o R. Tunguttas šiuose mačuose atrėmė atitinkamai 30 ir 34 varžovų smūgius.

Šį sezoną Kolumbo komandos vartininkui iš viso keturis kartus pavyko apsaugoti savo vartus nuo varžovų įvarčių. Tiek pat kartų R. Tugnuttas nepraleido įvarčio ir praėjusį sezoną, gindamas "Senators" vartus.

Per 45-erias NHL reguliariojo sezono rungtynes jis praleidžia vidutiniškai 2,47 įvarčio ir atremia 91,5 proc. varžovų smūgių.

Be R.Tugnutto, į geriausio NHL žaidėjo praėjusios savaitės titulą pretendavo Los Andželo "Kings" ekipos vartininkas Felixas Potvinas, Bafalo "Sabres" puolėjas Steve'as Heinze'as ir Floridos "Panthers" žaidėjas rusas Pavelas Burė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją