"Eismo saugumo komisija yra nustačiusi prioritetinių sankryžų sąrašą. Atėjo laikas pastatyti šviesoforą Raudondvario plente. Būtinybė pastatyti šviesoforą šioje sankryžoje išaugo pastačius magistralės „Via Baltica" ir Nemuno krantinės transporto mazgą", - DELFI sakė Kauno savivaldybės Transporto skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Būtent Nemuno krantinėje, ties įvažiavimu į Marvelės gatvę, buvo pastatytas iki šiol vienintelis šviesoforas Kaune šiais metais. Pasak savivaldybės atstovo, visose avaringiausiose „skaudžiausiose" Kauno sankryžose eismas jau valdomas šviesoforų.

"Pernai išsprendėme eismo reguliavimo problemas bei pastatėme šviesoforus Kuršių ir Jotvingių gatvių sankryžoje bei Taikos prospekto ir Ateities plento sankirtoje. Šios sankryžos kėlė daugiausiai problemų. Dabar tokių „skaudžių" ir avaringų sankryžų Kaune kaip ir nebeliko, tačiau dar yra nemažai vietų, kur reikia spręsti eismo reguliavimo problemas", - sakė P. Keras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją