„Abiem komandoms tai labai svarbios rungtynės. Tiek mes, tiek lietuviai daug iš jų tikimės. Pergalė mums padėtų patekti į ketvirtfinalį“, – po treniruotės artėjančias rungtynes su lietuviais komentavo B. Nachbaras.

Puolėjas nenorėjo atskleisti savo komandos stipriųjų ir silpnųjų pusių, o lietuvius įvardino pavojingais varžovais.

„Manote pasakysiu? Lietuvos rinktinė turi daug gerų žaidėjų, rungtyniaujančių stipriausiose Europos ir pasaulio lygose. Jie patyrę, tokioje situacijose buvę daugybę kartų. Lietuva nepradėjo čempionato taip, kaip norėjo, todėl jie tapo dar pavojingesni“, – teigia krepšininkas.

B. Nachbaras praėjusį sezoną su Robertu Javtoku atstovavo tam pačiam Maskvos „Dinamo“ klubui. Slovėnas veikiausiai turi, ką patarti savo treneriams?

„Taip, daug žaidėjų rungyniavo komandose su lietuviais. Aš įsitikinęs, kad Robertas taip pat pasakojo apie mane. Toks yra krepšinis“, – konstatavo pašnekovas.

B. Nachbaras neišskyrė nei vieno Lietuvos rinktinės žaidėjo, kuriam mače skirs daugiau dėmesio.

„Nežinau, kas yra lietuvių lyderis. Jie turi daug gerų žaidėjų. Turime būti susikoncentravę, nesiruošėme gintis prieš vieną ar du žaidėjus. Bandėme gintis prieš visą komandą. Tikimės, kad tai atsipirks“, – pokalbį baigė B. Nachbaras.