Vienintelį įvartį pirmame kėlinyje paragvajiečiams pelnė Nelsonas Valdezas, o jo komanda užsitikrino vietą planetos pirmenybėse.

Tuo metu Argentina 10 komandų turnyrinėje lentelėje užima tik penktąją vietą. Paskutines rungtynes spalio 10-ą dieną D. Maradonos auklėtiniai spalio 10-ą dieną žais su Peru, o spalio 13-ąją – su Urugvajaus vienuolikėmis ir, grečiausiai, turi iškovoti abi pergales, jeigu nori gauti tiesioginį bilietą į pasaulio čempionatą.

Į planetos pirmenybes pateks keturios Pietų Amerikos atrankos zonos komandos, o penktą vietą užėmusi rinktinė dar turės žaisti atrankos rungtynes su Centrinės ir Šiaurės Amerikos bei Karibų šalių (CONCACAF) zonos komanda.

Tačiau D. Maradona ir po nesėkmių serijos išlieka ramus bei ragina visus nepanikuoti.

„Negalvojau, kad būsime tokioje situacijoje, bet tokia yra realybė. Tačiau nepaisant visko, mes vis dar turime šansų, dar nesame eliminuoti. Padarysiu viską, kad Argentina iškoptų į pasaulio čempionatą“, – kalbėjo futbolo legenda.

„Pasikalbėsime visi kartu, surasime savo klaidas ir išanalizuosime jas. Kartu su trenerių štabu surasime nesėkmių priežastis. Vėliau pasikalbėsime su žaidėjais ir pasakysime jiems tai, ką reikia pasakyti.

Nebus jokios dramos, jeigu reikės žaisti papildomas atrankos rungtynes. 1994-ais metais žaisti atkrintamųjų varžybų keliavome 24 valandas ir niekas nenumirė, o kelialapį į pasaulio čempionatą vistiek iškovojome“, – žurnalistus ir aistruolius ramino D. Maradona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją