Mažieji batukai gali didėti dėl batų paduose esančio nailono sluoksnio, kuris plečiasi. Batai sukurti iš medžiagos, kuri nesukelia alergijos ir gali būti perdirbama. Avalynė besiplėsdama atkartoja vaiko kojų formas ir nesukelia jokių nepatogumų.

Naujoji vaikiška avalynė buvo kuriama apie penkerius metus. Projekte dirbo ortopedijos, pediatrijos, refleksologijos specialistai kartu su Sienos ir Pavijos universitetais ir Myer Florencijos ligonine. Augantys batai turėtų užkirsti kelią nugaros, galvos skausmas, kelių ar pėdų bėdoms, kurios gali atsirasti augant vaikui, kai jis dėvi nepatogius batus.

Augantys vaikų batai Italijoje kainuoja apie 65 eurus (apie 224 litus). Tokią avalynę galima įsigyti Italijoje, Vokietijoje. Greitai batai pasieks Prancūzijos, Belgijos, Liuksemburgo, Šveicarijos, Austrijos ir Danijos rinkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją