Įdarui reikės: 400 g varškės, indelio kondensuoto pieno, 2-3 kiaušinių, citrinos, kilogramo slyvų, žiupsnelio kokosų drožlių.
Iš tešlai skirtų produktų užminkykite tešlą ir 1 val. ją laikykite šaltai. Tada iškočiokite 5-7 mm storio lakštą ir įklokite jį į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarui varškę ir citriną sumalkite mėsmale. Į šią masę įmaišykite kondensuotą pieną ir išplaktus kiaušinius.
Viską sukrėskite į kepimo formą ant tešlos. Slyvas perpjaukite per pusę, išimkite kauliukus ir dar kartą perpjaukite per pusę. Slyvų ketvirčius įspauskite į varškę. Pyragą kepkite 200-220°C temperatūros orkaitėje. Iškepusį pyragą apibarstykite kokosų drožlėmis.
Skanaus!
„Savaitė“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)