Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas savivaldybės vardu padėkojo D. Zubrui už Lietuvos vardo garsinimą ir paramą ledo ritulio vaikų komandoms.

Draugiškoje dvikovoje pirmas įvartį įmušė D. Zubrus, tačiau netrukus S. Buškevičius ne tik išlygino rezultatą, bet ir jį persvėrė.

Lietuvos ledo ritulio žvaigždė žiūrovams rodė triukus ir gražias kombinacijas, mažiau dėmesio skirdamas vartų gynybai ir simboliškai nusileido varžovui 4:6.

„Jeigu varžovas tave aplošia, reiškia jis yra geresnis“, - šypsodamasis po varžybų sakė D. Zubrus ir pridūrė, kad S. Buškevičius vertas pagarbos. - Ledo ritulį tik iš pirmo žvilgsnio lengva žaisti. Iš tikrųjų ši sporto šaka reikalauja didelės ištvermės ir fizinių jėgų“.

„Dainius pasiduodamas parodė klasę. Aš manau, kad jam pralaimėti buvo žymiai sunkiau nei būtų buvę laimėti, nes jis yra profesionalas ir labai ambicingas žmogus, - nuo kaktos braukdamas prakaitą, teigė S. Buškevičius.

D. Zubrus ir jo kolega Danielis Lacroix vadovavo Elektrėnų “Energijos” ledo ritulininkų treniruotei.

„Fantastiška, kad yra tokia arena su tokios geros kokybės ledu. Jūs turite D. Zubrų, kuris didelę dėmesį skiria Lietuvos ledo ritulio populiarinimui“, - po treniruotės sakė D. Laicroix.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją