Bristolio komanda savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 1:0 nugalėjo „Queens Park Rangers“ ekipą. Vienintelį įvartį 78-ą min. pelnė Nicky Mainardas.

A. Velička į aikštę išbėgo 64-ą min., kai pakeitė buvusį komandos draugą Edinburgo „Hearts“ ekipoje Jamie McAllisterį. Tačiau jau 69-ą min. lietuvis nesėkmingai nukrito ir susižeidė kelį. Rungtynėse įvyko apie 6 min. pauzė, kol futbolininkui buvo suteikiama pagalba ir galiausiai jis ant neštuvų paliko aikštę.

„Atrodo blogai, greičiausiai bus kryžminių raiščių trauma, bet dar per anksti teigti, – po mačo kalbėjo „Bristol City“ vyriausiasis treneris Gary Johnsonas. – Tiksliau žinosime po tyrimų. Tiesiog labai nesmagu dėl žaidėjo ir visa komanda reiškia savo užuojautą. Jam labai nepasisekė.“

Bendroje čempionato įskaitoje „Bristol City“ po trijų turų su 7 taškais pakilo į penktąją vietą. Keturi pirmaujantys klubai – „Cardiff“, „Middlesbrough“, „Coventry“ ir WBA – taip pat turi po 7 taškus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją