„Ši pergalė mums nesuteiks jokių dividendų Europos čempionate, bet juk nugalėjome Europos čempionus. Mums buvo svarbi žaidėjų savijauta. K. Ivanovo metimas lėmė mums pergalę. Blogai tai, kad jau parodėme būsimiems varžovams, ką mes iš tikrųjų sugebame“, – mačą komentavo Bulgarijos rinktinės treneris Pini Gershonas.

„Mums naudinga žaisti išvykose, sunkioje ir priešiškoje aplinkoje su pajėgiu varžovu. Analizuojame savo klaidas, stebime, ką gali priešininkas. Turime dar daug ką tobulinti. Draugiškos rungtynės nesuteikia įskaitinių taškų Europos čempionato turnyrui.

Sveikiname bulgarų rinktinę. Vien tai, kad ji pateko į Europos čempionato finalo etapą yra svarbus pasiekimas, – sakė Rusijos ekipos treneris Davidas Blattas. – Toks varžovas, kuris pataiko 50 proc. tritaškių ir 40 proc. visų metimų bei atkovoja 22 kamuolius po svetimu krepšiu – gali nugalėti bet ką.“

Bulgarija: Dejanas Ivanovas 20 taškų (13 atk. kam.), Filipas Videnovas 18 (pataikė 4 tritaškius), Todoras Stojkovas 15 taškų.

Rusija: Kelly McCarthy 19, Aleksandras Kaunas 15.

Antradienį bulgarai ir rusai susitinka dar kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją