Tačiau taip yra. Reguliarus veido valymas pasūdyta žaliąja arbata, o dar geriau – sušaldyta į ledo kubelius, padeda išsaugoti odą ir grąžina jai sveiką spalvą.

Silpna arbata gali pakeisti pienelį makiažui valyti. Veido valymas raudonosios arbatos užpilu leidžia išvengti nepageidaujamų uždegimų ir spuogų, o arbatos kaukė labai padeda esant sudirgusiai nuo saulės odai, išsiplėtusioms poroms ir kraujagyslėms.

Iš arbatos taip pat galima daryti kaukę vystančiai odai. Tam reikia valgomąjį šaukštą miltų atmiešti stipria arbata, o į gautą grietinės konsistencijos masę įmušti vieną trynį. Kaukę palaikyti dešimt-penkiolika minučių, nuplauti šiltu vandeniu.

Net įdegio efektui galima pasinaudoti arbata. Užpilkite šaukštelį arbatos trim šaukštais vandens, pavirkite dvi-tris minutes ir nukoškite. Gautu nuoviru trinkite veidą ryte ir vakare nusiprausus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją