Atlanta žiniasklaidai ir susirinkusiems svečiams pristatė mėtinį kokteilį. Paklausta, kodėl rinkosi būtent tokį, dainininkė tikino, kad mėtos puikiai gaivina karštą vasaros dieną. Beje, į renginį dainininkė vėlavo apie valandą. Pieno bendrovės, kuri dovanojo pieną kokteiliams, atstovės kuždėjo, esą dainininkė vėluoja, nes su dukryte Saule lankėsi Kauno Medicinos Universiteto Klinikose ir užtruko.

DELFI paklausta, ar iš tiesų buvo ligoninėje, atlikėja tikino, kad ji pati, o ir dukrytė jaučiasi puikiai. „Ne, ne, su mumis viskas gerai, mes tiesiog vėluojame į renginį, nieko nenutiko ir ligoninėje nebuvome“, - kalbėjo Atlanta.

U. Šilagalytė siūlė ragauti braškinio, Y.M. Polujanskas – kokosinio „Pina kolada“, I. Penkauskienė tikino labiausiai mėgstanti mėlynių kokteilį, o Marta Lukošiūtė kvietė išbandyti kokteilio su citrina.


E.Jackaitė: kūdikėlis visur su manimi

Į renginį atvykusi aktorė E. Jackaitė susirinkusiesiems pasiūlė ragauti bananinio pieno kokteilio. Moteris pirmą kartą, net ir žinodama, kad renginyje bus daug žurnalistų ir fotografų, į restoraną atvyko drauge su vaikeliu.

Aktorė ne kartą yra pareiškusi, jog labai saugo savo privatų gyvenimą, todėl ir vaikelio žiniasklaidos atstovams iki šiol niekam nerodė. DELFI paklausta, kaip jaučiasi su vaikeliu ant rankų sulaukusi tokio dėmesio, E.Jackaitė tikino specialiai nepozavusi ir visai nenorėjusi, kad fotografai ją su vaiku ant rankų fotografuotų.

„Aš pasirodžiau, bet prašiau, kad manęs nefotografuotų, aš niekur jo nedemonstravau. Vaikštau, esu mama su vaiku, tai kur aš jį... kaip sakant. Jis visada su manim“, - aiškino E.Jackaitė.

Moteris tikino, kad savo ir vaiko privatumą ji tebesaugo, o kadangi kūdikėlį maitina krūtimi ir su juo praleidžia ištisą parą, tiesiog neturėjusi kitos išeities, kaip tik į renginį atvykti drauge.

„Aš maitinu vaiką savo pienu, todėl vaikas 24-ias valandas per parą yra su manimi“, - kalbėjo moteris.

Nors žiniasklaidai artimi E. Jackaitei šaltiniai yra prasitarę, kad sūnų moteris vadina Eliju, DELFI paklausta, ar iš tiesų sūnelio vardas yra Elijas, aktorė atstivėrė tylos siena. „Anokia čia paslaptis, dauguma mūsų rato žmonių žino. O visai Lietuvai nėra ko čia aptarinėti. Gerbiu vaikelio tėčio norą ir tiesiog laikomės tokio susitarimo, žiniasklaidai nesakom“, - pokalbį baigė pašnekovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją