Azerbaidžaniečių teigimu, "Standard" treneris Andrejus Černyšovas nesutarė su klubo vadovybe ir grįžo į Maskvą, o jo vietą komandoje užims Gargždų "Bangos" ir Lietuvos jaunimo rinktinės strategas V.Ivanauskas.

Teigiama, jog klubo vadovybė neva jau aptarė su juo sutarties sąlygas ir atvykęs į Azerbaidžaną pirmadienį specialistas iš Lietuvos pasirašys sutartį su klubu. V.Ivanausko padėjėju ekipoje būtų jo tėvynainis.

Tačiau pats treneris tikino esąs nustebęs dėl tokių pranešimų ir informaciją neigė: "Man keista iš kur atsirado tokia informacija. Pats nieko panašaus negirdėjau, šiuo metu atostogauju ir esu pajūryje. Kol kas esu "Bangos" treneris ir po atostogų šią komandą ruošiu antrai Lietuvos čempionato pusei."

"Bangos" direktorius Nerijus Galvanauskas teigė, jog treneris yra įsipareigojęs komandai iki metų pabaigos.

"Tą sutartį galima nutraukti, tačiau tada iškiltų kompensacijos klausimas. Jokio intereso dėl Valdo mums minėtas klubas neišsakė, todėl man sunku kažką kalbėti šia tema", - sakė vienas Gargždų klubo vadovų.

Baku "Standard" ekipai antrus metus atstovauja gynėjas iš Lietuvos Edvinas Lukoševičius.

V.Ivanauskas "Bangą" treniruoja nuo praėjusių metų vasaros. Su Gargždų klubu strategas laimėjo I lygos bronzos medalius ir pateko į A lygą, kai iš šios pasitraukė trys klubai.

Šiemet "Banga" A lygoje po pirmųjų dviejų ratų dalinasi 5-6 vietas su Tauragės "Tauru". Nuo šių metų pradžios V.Ivanausko vadovaujama Lietuvos jaunimo U-21 rinktinė kol kas sužaidė tik vienerias Europos jaunimo čempionato atrankos rungtynes.