"Sūduvą" paliko gynėjas Mantas Samusiovas, kuris po peržiūros sukirto rankomis su Mariupolio "Illičevets".

Ekipoje nelieka ir Lietuvos U-19 rinktinės žaidėjų Ernesto bei Brunio Biskių. Anot Marijampolės klubo oficialios svetainės, saugas ir puolėjas palieka komandą abipusiu susitarimu.

Tiesa, "Sūduvos" gerbėjams yra ir džiugesnių žinių. Komandoje iki sezono pabaigos sutiko likti gynėjas Alfredas Skroblas, kurio sutartis su marijampoliečiais anksčiau galiojo iki liepos mėnesio.

Kadangi A lygos lyderių gynybos grandį paliko ne tik M.Samusiovas, tačiau neseniai išvykęs Kazimieras Gnedojus, Marijampolės ekipa į peržiūrą pakvietė du legionierius.

"Sūduvoje" bandys įsitvirtinti 21 metų gynėjas Jevgenijus Kazura iš Latvijos klubo Rygos "Olimps" ir 26 metų moldovas Ivanas Caramanas, kuris anksčiau žaidė Belcio "Olimpia", Kišiniovo "Rapid" ekipose.

Šeštadienį 18 valandą "Sūduva" draugiškose rungtynėse Marijampolės futbolo aikštyne išmėgins jėgas su įprasta varžove Suvalkų "Wigry" komanda.

UEFA Europos lygoje "Sūduva" startuos liepos 16 dieną. Mačas su Danijos klubu "Randers" turėtų vykti Marijampolėje nuo 20 valandos.