Jos vaikystė ir paauglystė prabėgo itin audringai: anksti pradėjusi ragauti kvaišalų, būdama vos trylikos Drew jau lankė reabilitacijos programą.

Dabar 28 metų aktorė rado laimę Niujorko grupės "The Strokes" būgnininko, 22 metų Fabrizio Moretti (Fabricijaus Morečio) glėbyje ir yra tikra, jog galiausiai "išsiveržė" iš nesėkmei pasmerktų santykių rato.

"Mūsų meilė yra labai gili, švelni, palaikanti ir iškalbinga, - teigė ji, duodama interviu populiariam žurnalui "Vanity Fair". - Joje nėra nieko, apie ką būtų galima liežuvauti, o tuo labiau kelti skandalą. Ši meilė tiesiog gražus mano gyvenimo etapas, o Fabrizio yra geriausias mano draugas".

Anksti sėkmės laiptais užkopusi Drew dabar yra viena brangiausių Holivudo žvaigždžių. Pavyzdžiui, už kiekvieną vaidmenį dviejose filmo "Čarlio angelai" (Cahrlie's Angels) dalyse ji gavo po 20 mln. dolerių (60 mln. litų).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją