Milano ekipa ieško komandos pastiprinimo po to, kai klubą paliko Kaka, kuris persikėlė į "Real".

"Milan" pateikė pasiūlymus dėl K. J. Huntelaaro ir L. Fabiano, - teigė A. Galliani. - Tačiau sunku pasakyti, kaip viskas klostysis, mat šiuo metu ekonominė situacija yra sunki, o žaidėjų kainos yra užkeltos beveik dvigubai."

A. Galliani taip pat paneigė gandus, neva klubas norėtų įsigyti ir "Barcelona" puolėją Samulį Eto'o.

"Taip, Eto'o puikus futbolininkas, tačiau šiuo metu jo mūsų planuose nėra. Jo kaina yra pernelyg didelė, o mes norime subalansuoti savo finansus."

"Milan" komandai šiuo metu tenka atlaikyti sirgalių spaudimą.

Pasyvumu stiprinant komandą protestuojančių sirgalių kaltinami "Milan" klubo vadovai išlieka ramūs bei nėra linkę panikuoti.

Apie šimtas "Rossoneri" aistruolių pirmadienį susirinko prie ekipos treniruočių bazės, kurioje prasidėjo pasirengimas naujajam sezonui, bei laikydami plakatus ir skanduodami skanduotes išreiškė savo nepasitenkinimą. Jų pyktį kelia faktas, kad už beveik 68 milijonus eurų Madrido "Real" klubui pardavę Kaka milaniečiai dar neįsigijo nei vieno futbolininko, kuris atitiktų lūkesčius.

Tiesa, į ekipą atvyks brazilas gynėjas Thiago Silva, pakeisiantis veteraną Paolo Maldini, tačiau daugiau naujokų pavardžių kol kas nėra.

"Techniškai žiūrint, niekas Italijoje neturi tokios stiprios sudėties kaip "Milan", netgi čempionas "Inter",- spaudai sakė Milano klubo prezidentas Silvio Berlusconi.

Praėjusį sezoną "Rossoneri" Italijos čempionate užėmė tik trečią vietą, o paskutinį kartą šalies čempionų titulu džiaugėsi dar 2004-aisais.

"Futbolas turėtų grįžti į normalias vėžes, - pridūrė S. Berlusconi. - Tikrai neketiname pirkti bet kokia kaina."

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją