Beveik trečdalis (31 proc.) Didžiojoje Britanijoje leidžiamo žurnalo "Eve" skaitytojų balsavo už H.Berry, o 18 proc. pirmenybę atidavė Catherine Zetai-Jones (Ketrin Zetai Džouns).

Naujausias filmas "Iksmenai II" (X-Men 2), kuriame 36 metų H.Berry suvaidino mutantę Storm, per pirmąjį savaitgalį (gegužės 3-4 d.) kino teatruose uždirbo daugiau kaip 150 mln. dolerių (apie 450 mln. litų).

Iš Lotynų Amerikos kilusi gražuolė Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) apklausoje surinko tik 9 proc. balsų ir liko ketvirta. Ją aplenkė modelis ir grupės "Duran Duran" lyderio Simono Le Bono žmona Yasmin Le Bon (Jasmin le Bon), gavusi 15 proc. balsų ir užėmusi trečiąją vietą. Pirmojo penketuko gale atsidūrė ilgametė prancūzų kino aktorė Catherine Deneuve (Katrin Deniov).

Gražiausios pasaulio moters rinkimai sutapo su naujo žurnalo veido paieška. "Eve" norėtų, kad juo taptų vyresnė nei trisdešimties metų moteris. "Sulaukusios ketvirtojo dešimtmečio moterys išgražėja, labiau pasitiki savimi ir yra stilingesnės nei bet kada", - tvirtina 38 metų Yasmin Le Bon.

Jai antrina "Eve" redaktorė Jane Bruton (Džein Bruton): "Esame patenkinti, kad 2003 metų "Eve" veido ieškoti pradėjome tarp į ketvirtą dešimtį įkopusių moterų. Moterys sako, kad joms patinka būti vyresnėms nei trisdešimties, nes tada jos turi daugiau pasitikėjimo savimi, daugiau pinigų ir tvirtus santykius".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją