Skaitytojų idėjos

Sveiki teminių vakarėlių kūrėjai ir dalyviai, Luna dell‘Oro prizų steigėjai, bei visi DELFI lankytojai! Visi esame kažkada dalyvavę kokiame nors surengtame teminiame vakarėlyje. Dažniausiai tai būna daug laiko ir pastangų reikalaujantis renginys. Tačiau mūsų draugų kompanija gali tai paneigti.

Pasitaikius progai mes visada neatsisakome pakvailioti ir surengiame ne tik sau, bet ir savo draugams teminius vakarėlius, kurie nereikalauja nei daug išlaidų, nei laiko. Tiesiog reikia geros idėjos, noro ir šiek tiek pastangų atsikratyt baimės kvailai atrodyti. Pristatau mūsų teminį vakarėlį, kurį pavadinome „Statyk dėl tūkstančio priežasčių“.

Iš tiesų tai buvo mūsų gero draugo Alvydo gimimo dienos vakarėlis, kuris neatsitiktinai sutapo su jo namo statybų pradžia. Tuo laiku buvo visą Lietuvą apėmęs statybų bumas, tai mes ir pasirinkome vakarėlio temą „Statyk“.

Kokios statybos be karučio?! Nupirkome šiam darbui tinkama karutį, parduotuvėje išrinkome 2 plytas, ant kurių pasirašė visi vakarėlio dalyviai, ir, žinoma, alaus. Dar prie viso šito pasiėmėme žurnalą apie statybas, nes iki šiol nei vienas nesame tokio darbo dirbę.

Kad dirbdami neišsiteptumėme, nutarėme apsivilkti kombinezonus. Su tokiais kombinezonais labai juokingai atrodėme ir todėl iš vakarėlio temos „Statyk“ išėjo tema „Statyk dėl tūkstančio priežasčių“.

Visiems sėkmės ir gerų idėjų teminiams vakarėliams. Iki!

Svajūnas

----------------------------------------

Mes šventėme gimtadienį DISCO tema:

Jurgita S.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją