Reikės: apie 300 g veršienos, 400 g bulvių, dviejų didelių morkų, svogūno, šiek tiek žiedinio kopūsto, petražolių, krapų, svogūnų laiškų, 1,5 l karšto sultinio, lašelio aliejaus, žiupsnelio juodųjų pipirų.

Mėsą (labiausiai tinka sprandinė arba krūtininė) supjaustykite maždaug centimetro storio gabaliukais. Suberkite juos į įkaitintą keptuvę ir paskrudinkite su smulkiai supjaustytais svogūnais. Į puodą su sultiniu (ištirpinkite daržovių sultinio kubeliais) suberkite mėsą ir svogūnus, o po pusvalandžio - smulkiai pjaustytas daržoves (morkas galima sutarkuoti), petražoles, svogūnų laiškus, pipirus. Virkite apie 10-15 min.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją