„Manyčiau, kad lietuviai, kaip šiauriečiai, mėgsta išgerti, todėl tai turėtų būti vienas mūsiškių siūlomų malonumų. Kas dar? Ko gero šaltibarščiai, cepelinai“, - juokėsi motinystės malonumais besidžiaugianti moteris.

Žinomas modelis džiaugiasi atradusi naują gyvenimo malonumą – auginti pirmagimį sūnelį Tomą Juozapą.

„Anksčiau fotografavimasis buvo mano aistra. Džiaugiausi suradusi dirbti tai, kas malonu. Kartasi net būdavo keista, kad už tai moka pinigus. Ir nemažus pinigus“, - šypsosi Jurgita.

Tačiau dabar jauna moteris prisipažįsta, kad ją veža motinystė. 

„Kiekvienas vaiko šypsnis, žvilgsnis man kelia beprotišką malonumą. Man net stogas važiuoja žiūrint į Tomą. Kartais net susigraudinu dėl savo laimės, - pasakojo Jurgita. – Žinojau, kad auginti vaiką bus smagu, bet kad toks didelis malonumas – nesitikėjau“. 

Jurgita sako, kad kol kas negalvojanti apie antrąją atžalą, bet jeigu Dievas duotų, labai džiaugtųsi, nes auginti vaikus – vienas malonumas!

O kokie yra didžiausi TAVO gyvenimo malonumai? Pasidalink mintimis ir dalyvauk televizijos kanalo TV1 ir „DELFI Gyvenimo“ konkurse "Mano gyvenimo malonumai".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją