Lietuvos komandos sirgalius ši žinia tikrai turėjo nustebinti, nes tiek pats Š. Jasikevičius, tiek rinktinės vyriausiasis treneris Ramūnas Butautas jau anksčiau pranešė, kad ilgametis nacionalinės ekipos įžaidėjas šią vasarą ilsėsis.

Penktadienį R. Butautas pokalbyje su DELFI dar kartą paneigė agentūros informaciją.

„Ne, ką jūs. Ši žinia tikrai neatitinka teisybės. Ketvirtadienį pats kalbėjausi su Šarūnu. Po operacijos jis pats sakėsi du mėnesius negalėsiąs nieko daryti. Koks jau čia Europos čempionatas, - DELFI penktadienį po pietų sakė rinktinės vyriausias treneris. - Jam ši operacija buvo būtina prieš kitą sezoną. Ji nebuvo labai lengva, kaip yra skelbiama.“

R. Butautas mano, kad visų gausių Š. Jasikevičius gerbėjų noras matyti ji svarbiausiame Senojo žemyno turnyre Lenkijoje prasilenkia su esama padėtimi tikrovėje, todėl ir atsiranda prieštaringa informacija.

„Palinkėjau Šarūnui sveikatos ir kuo greitesnio išgijimo. Žinoma, norai matyti Šarūną nacionalinėje Lietuvos komandoje, paprasčiausiai prasilenkia su realybe. Šarūnas čempionate nežais“, - galimą sensaciją paneigė R. Butautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją