Žiniasklaidos teigimu, talentingą prancūzą nori įsigyti "Man Utd", "Barcelona" bei Londono "Chelsea", tačiau visa tai kol kas tėra gandai.

"Iki šiol su mumis niekas nesusisiekė,- dienraščiui "Bild" sakė Hoenessas. - Jei kas nors siūlytų 50 milijonų eurų, man nevertėtų net atsiliepti telefonu, nes už tokią sumą geriausiu atveju parduotume vieną Ribery koją."

"Bayern" atstovai lig šiol griežtai neigė, kad 26 metų žaidėjas paliks komandą, tačiau patikino, kad finansiškai pelningas perėjimas atvertų galimybę papildyti komandą keliais pajėgiais naujokais. Netgi įvardijama "Real" saugo Wesley Sneijderio, kaip galimos Ribery pamainos, pavardė.

"Sneijderis yra futbolininkas, kuris domina mus ir trenerį Louisą van Gaalą, bet jei Franckas liks, Wesley mums bus neįkandamas",- kalbėjo Hoenessas.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją