„Taip jau išėjo, kad rinktinės gretos sumažėjo ne dėl mano sprendimo. Žinia, kad Iveta laukiasi kūdikio, pačiai krepšininkei yra džiugi, o komandai — labai skausminga. Iki Europos čempionato liko vos savaitė, todėl mums tai yra tikras šokas.

Iveta yra patyrusi žaidėja, jai komandoje buvo numatytas vienas svarbiausių vaidmenų. Sudėjus visus mūsų nuostolius, galima sakyti, kad netektys yra labai skausmingos. Tai, ką turime, labai skiriasi nuo to, ką galėjome turėti.

Tačiau gyvenimas tęsiasi, atsiveria visos galimybės jaunimui. Kokybiškai mūsų komanda susilpnėjo, tačiau morališiai — ne. Mūsų tikslas lieka tas pats — iškovoti kelialapį į pasaulio pirmenybes“, — sakė Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Rūtenis Paulauskas.

I. Šalkauskės vietą komandoje turėtų užimti Laima Rickevičiūtė iš Marijampolės „Arvi“. Iš viso Lietuvos rinktinės kandidačių sąraše dabar yra 13 žaidėjų.

Nacionalinės komandos trenerius labai neramina Dainos Staugaitienės trauma. Vilniaus TEO krepšininkė visiškai negali sportuoti, todėl iki paskutinės akimirkos su komanda bus gynėja Greta Lukšytė.

Prieš Europos čempionatą Lietuvos rinktinė sužais dar dvejas kontrolines rungtynes Kauno sporto halėje. Birželio 1 dieną mūsiškės susikaus su ispanėmis, o birželio 3-ąją — su rusėmis. Abiejų rungtynių pradžia — 18 val.

Į Latviją mūsų komanda išvyks birželio 5 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)