Iškart po TV3 žinių ir prisimintų daugiausiai dėmesio sulaukusių laidų pirmadienio vakarais 20.10 val. Natalija Zvonkė ir Mia susirinkusius prie televizijos ekranų įtrauks į „Žvaigždžių karų“ muzikinę dvikovą. Merginos ne tik dainuos, bet ir turės stebinti kulinarijos sugebėjimais, žavėti pasimatymais ir įsimintinais pasirodymais.

„Nors laidoje pagrindinis akcentas yra dainavimas, visi žinome, kad jos dainuoja ir čia nieko nenustebinsi, o ar moka jos cepeliną sulipdyti, scenos veteraną vėl priversti dainuoti, liaudiškomis melodijomis nustebinti – čia jau kitas klausimas. Kaip joms pavyks susidoroti su neįprastomis užduotimis, kokie kartūs nusivylimai ir džiaugsmo ašaros jų laukia, pamatysite jau netrukus“, – kitą savaitę prasidėsiančio muzikinio vasaros šou detales TV3 pranešime spaudai atskleidžia „Žvaigždžių karų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Tokiu pat metu antradieniais TV3 žiūrovų lauks pamėgta gyvenimo būdo laida „Grįžta vyrai“ ir atviri pašnekesiai su žinomais Lietuvos vyrais ir jų artimaisiais. Ramunė Kurienė dar šią vasarą šnekins atostogų nuotaikomis gyvenančius politikus ir pažįstamus veidus – Česlovą Juršėną, Gediminą Vagnorių, Roką Petkevičių ir kitus.

Trečiadienio vakarais 20.15 val. ir toliau pramogų pasaulio atstovų nuodėmės skaičiuos „Nuodėmių dešimtukas“. Šią vasarą bus įvardintos didžiausios vagystės, skaudžiausios skyrybos ir turtų dalybos, paleistuvystės ir kiti slepiami nusižengimai. Na, o ketvirtadieniais žiūrovų lauks veiksmo vakaras su dokumentine drama „Farai“.

Kaip jau tapo įprasta, nuo birželio 1-osios vėlyvais vakarais 23.00 val. duris atvers pamėgtas „Vasaros kino teatras“. Kiekvieną savaitę kino mėgėjų lauks veiksmo filmai su kovų menų legendomis – Arnoldu Schwarzeneggeriu, Jeanu Claude‘u Van Dame‘u, Chucku Norrisu, Bruce Willisu, Sylvesteriu Stallone ir kitais puikiai pažįstamais aktoriais.

Taip pat jau visai netrukus meilės paieškas ir intrigas pradės naujojo „Meilės trikampio“ dalyviai.

Be pamėgtų ir naujų laidų šią vasarą TV3 žiūrovų laukia ir specialūs šventiniai koncertai. Liepos pradžioje susiburti drauge kvies „Tūkstantmečio odisėjos“ šventė. Lietuvos gyventojai taps istorinio įvykio liudytojais, kuomet 120 buriuotojų, po 9 mėnesių trukusios kelionės apiplaukę 5 žemynus ir aplankę daugiau nei 26 pasaulio lietuvių bendruomenių, įsikūrusių 20-yje šalių, su trispalve grįš paminėti Lietuvos tūkstantmečio vardo.

Vasaros pramogos tęsis ir su įprastomis šio sezono šventėmis – iškovotomis Laisvomis Joninėmis, linksma Žolinių švente ir kitomis šokiais ir dainomis apipintomis progomis!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją