Šiame klube po atviru dangumi bus surengtos dvi įspūdingos naktys, pavadinimu „Natūraliai“. Dviejų renginių seriją, kurią organizuoja klubo „Gravity“ komanda, aplankys tokios elektroninės muzikos žvaigždės kaip Roni Size;MC Dynamite, Delorean, Mario Basanov; Vidis feat. Jazzu, Few Nolder, Golden Parazyth, Amenų Broliai ir specialiai į festivalį iš Berlyno atvykstantis Matas iš „Exem“.

Pasak „Be2gether“ organizatorių, tai tampa gražia tradicija vieną iš festivalio scenų skirti šokių muzikai. O tai, kad šiemet minėtasis klubas džiugins didesne dalimi gyvais pasirodymais dar labiau atspindi festivalio filosofiją, kuri visuomet akcentavo gyvą muziką ir naujus įspūdžius.

Gyvą pasirodymą festivaliui rengia jau visų pamėgti Mario Basanov, Vidis ir Jazzu. Pristatę tokius bendrus darbus kaip „I‘ll Be Gone“ ir „Who‘s Shot The Silence“ šie melodijų meistrai nepaliko abejingo beveik nė vieno muzikos mylėtojo. Norviliškėse bus puiki proga pasimėgauti subtiliai skaniu jų gyvu muzikiniu deriniu.

Mario Basanov & Vidis feat. Jazzu – Who’s Shot The Silence:

Specialiai į festivalį iš Berlyno atvyks ankščiau gyvavusios grupės „Exem“ narys Matas. Vienos ryškiausių elektroninės muzikos grupės Lietuvoje atstovas su grupės iširimu nenutraukė savo muzikinės veiklos ir toliau džiugina išradingomis kompozicijomis, kurias festivalyje išgirs ir lankytojai.

Su sintezatoriaus virtuozu K@ „Be2gether” festivalyje pasirodys Golden Parazyth. Šis duetas jau spėjo įrodyti, kad yra vertas klausytojų dėmesio ir birželio viduryje jie nepraleis progos visiems pademonstruoti elektrovokalinės muzikos sintezę.

Golden Parazyth – One Band Man Festival:

Į Norviliškių pievose vyksiančią muzikos ir meno fiestą taip pat atvyks ispanai „Delorean“. Sėkmingai remiksavę tokių atlikėjų kaip The Teenagers, The Mystery Jets, Lemonade ir The Big Pink kūrinius, „Delorean“ profesionaliai komponuoja ir pačių kuriamą muziką.

Elektroninį skambesį maišydami su indie rock garsais šie vaikinai garantuoja stiprų vakarėlį, kuriame pasaulio krašte jie bebūtų. Čia taip pat bus galima išgirsti The Sneekers, Few Nolder bei Amenų Brolius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją