Kovo 2 d. vakarą parduotuvės šeimininkai surengė parduotuvės pristatymą kviestiniams svečiams. Vakarėlį vedė Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis, o svečių tarpe matėsi daug Lietuvos įžymybių. UAB "Nico Baltic" direktorius Paulius Ambrazevičius papasakojo trumpą Nico grupės atsiradimą ir padėkojo visiems susirinkusiems. "Nico" grupė pradėjo veikti 1961 m. Per pastaruosius metus "Nico" atidarė parduotuves Lenkijoje, Austrijoje, Vengrijoje, Čekijoje, Venesueloje ir Lietuvoje. Šiais metais planuojama įsitvirtinti Brazilijos, Argentinos, Meksikos ir Australijos rinkose.

Grupės prezidentas p. Bortolomeo Passuello pasveikino svečius ir pasidžiaugė šių parduotuvių sėkme kitose šalyse bei jau anksčiau atidarytose parduotuvėse Marijampolėje ir Šiauliuose, išreikšdamas viltį, kad vilniečiai taip pat pamėgs italų prekes. Artimiausiu metu italai dar planuoja atidaryti parduotuves Kaune ir Klaipėdoje. Parduotuvė buvo iškilmingai pašventina.

Vakarėlio metu buvo pademonstruotos pagrindinės kolekcijos bei rengiamos loterijos ir žaidimai, kurių metu svečiai turėjo galimybę laimėti įvairius prizus.

"Nico" prekės skirtos daugiausia jaunimui. Kainos, kaip spėjome įsitikinti pristatymo metu, tikrai nėra aukštos ir pilnai prieinamos vidutiniajam sluoksniui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją