„Ne veltui dirbant su merginomis slapukėmis atmosfera visuomet intriguoja. Jos turi tiek paslapčių! Perkračiau savo atmintį, draugus, su kuriais galėtų bendrauti Mia, bet taip ir neradau jokio siūlo galo. Bijau, kad Mios taip slepiamo žmogaus veidas mane tikrai nustebins“, – juokiasi Samas.

Be to, „Žvaigždžių karų“ prodiuseris prisipažino, jog yra stebinamas ne tik paslaptimis, bet ir merginų ryžtu scenoje pademonstruoti tai, ko niekas iš jų nesitiki.

„Natalija pasakojo apie tai, kad specialiai projektui perrašo dainų žodžius, o Mia intensyviai repetuoja su savo naująja grupe“, – apie pasiruošimą dainuoti gyvai pasakoja Samas.

Žvaigždės vasaros laidai ruošiasi kaip tikram mūšiui. Jos ne tik stengiasi didinti savo pajėgas, bet ir analizuoja priešininkų stipriąsias ir silpnąsias puses.

„Nesiginčysiu, kad Mios vokalas yra daug geresnis, bet scenoje galiu padaryti daug įspūdingesnį šou, todėl nežinia, kas žiūrovams mieliau patinka“, – televizijos pranešime spaudai sako Natalija.

Tuo tarpu Mia TV3 žiūrovus ruošiasi pakerėti nuoširdumu.

„Pavargau apsimetinėti tuo, kuo nesu. „Žvaigždžių karuose“ nesiruošiu slėptis po kokia nors kauke. Būsiu ta Mia, kurią pažįsta patys artimiausi žmonės. Manau, žiūrovai irgi pasiilgo nuoširdumo ir tikro gero, gyvo dainavimo“, – sako dainininkė.

Itin rimtai kovai besiruošiančios merginos nė nenutuokia, kad ne tik priešininkės iššūkių joms reikės saugotis. Mat „Žvaigždžių karų“ kūrėjai ruošia užduotis, kurias jos būtinai turės atlikti. Jau visai netrukus TV3 žiūrovai taip pat galės siūlyti įvairiausias užduotis, iš kurių geriausias dainininkėms teks įvykdyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją